Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 
Cross-over 6A / 6B

Cross-over 6A / 6B

maandag 27 juni 2016/Categorieën: Verslag

In groep 6 doen we het laatste geschiedenishoofdstuk van het jaar anders dan anders:

De klassen zijn verdeeld in groepen. Iedere groep neemt een les uit het hoofdstuk voor zijn rekening. Die les gaan we op allerlei manieren beleven: we maken een verhaal met een Powerpoint Presentatie, we bouwen en knutselen rondom het thema en we maken een tableau vivant. Als laatste presenteren we aan elkaar het werk.

Als klap op de vuurpijl hebben we de groepen ook lekker gehusseld. Ieder groepje bestaat dus uit leerlingen van 6A en 6B, een cross-over dus. In het begin moesten we er allemaal een beetje inkomen. Wat was nu toch eigenlijk de bedoeling? Maar al gauw was iedereen lekker aan het werk.

Het iss heel gezellig en gelukkig zijn we nog lang niet klaar. Volgende week gaan we er gewoon nog mee door! We zullen elke keer foto’s op de site zetten zodat jullie alles kunnen volgen!

Inloggegevens vergeten? Mail even naar anke@schoolverengigingwolters.nl