City Pier City

dinsdag 25 oktober 2016/Categorieën: Nieuws

Zondag 12 maart is het weer zo ver: de CPC editie 2017! En Wolters doet als school natuurlijk weer mee!

De individuele inschrijvingen voor de CPC zijn afgelopen week begonnen. Uiteraard kan je je kind(-eren) nu al individueel inschrijven, maar graag willen wij jullie laten weten dat de schoolinschrijvingen over een aantal weken ook weer van start gaan.

Een van de voordelen hiervan is dat inschrijving via school goedkoper is dan een individuele inschrijving. Begin januari volgt nadere informatie over de schoolinschrijving.

Ook dit jaar zoeken wij nog sponsoren om al onze kinderen te voorzien van een mooie gele Wolters gadget (met logo’s van sponsoren) & versnaperingen. Sponsorbegroting is aanwezig voor serieuze interesseerden, maximale exposure voor minimale middelen: wie biedt!

Voor vragen over de Wolters CPC-loop zijn we weer bereikbaar via cpcwolters@gmail.com

We hopen weer op een grote opkomst!

Met sportieve groet,
CPC-commissie Wolters
Gwen en Caroline (5a/3a moeders)

De organisatie van de Wolters CPC-loop is een ouderinitiatief dat door school wordt ondersteund. Deelname is (uiteraard) vrijwillig.