Baby voor juf Afra

donderdag 3 maart 2016/Categorieën: Nieuws

Op 3 februari is Isa Maria Jacobs, dochter van juf Afra geboren. Is het geen plaatje?

Isa houdt haar moeder ‘s-nachts nog lekker veel wakker. Verder laat Afra weten dat het met haar en haar meisje uitstekend gaat.
Grote broer Miro is apetrots op zijn kleine zusje. Na de meivakantie keert juf Afra terug voor groep 5B. Dat is natuurlijk fijn. Tot die tijd worden haar taken liefdevol waargenomen door juf Corinne. Collega’s en leerlingen wensen juf Afra nog een paar heerlijke kraamweken en hopen Isa gauw te mogen bewonderen op school.