Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 
AED met buitenkast op Wolters

AED met buitenkast op Wolters

dinsdag 4 september 2018/Categorieën: Nieuws

Een hartstilstand komt altijd onverwacht. Daarom is het belangrijk om altijd een AED in de buurt te hebben.

Dankzij een project van de Hartstichting en Fonds 1818 kon Schoolvereniging Wolters een AED met buitenkast aanschaffen. De AED is nu 24 uur per dag beschikbaar voor de omgeving en kan zo levens redden in de buurt.
De AED wordt aangemeld bij het oproepsysteem voor reanimatie. Bij een hartstilstand in de omgeving wordt de AED namelijk gebruikt door burgerhulpverleners uit de buurt. Zij krijgen een oproep en zijn vaak als eerste bij het slachtoffer. Doordat zij deze AED snel ter plaatse kunnen brengen, heeft het slachtoffer voortaan een grotere overlevingskans.
Dit oproepsysteem is landelijk actief en AED’s die bij dit oproepsysteem staan aangemeld, maken daadwerkelijk het verschil.
Kun je zelf reanimeren? Dan kun je je als burgerhulpverlener bij dit systeem aanmelden via www.hartstichting.nl/reanimatie