Aan de slag op Wolters?

dinsdag 3 november 2015/Categorieën: Nieuws

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (LIO)kracht om vanaf januari 2016 ons team tijdelijk te versterken. Het betreft een vacature i.v.m. zwangerschapsverlof van 16 weken als groepsleerkracht in groep 5 voor 0,5 FTE. Ken of ben jij iemand die geïnteresseerd is, we horen het graag!

Toelichting

Het betreft een LIO-stage of tijdelijke aanstelling m.i.v. 12 januari gedurende 16 weken

Je krijgt de kans om in samenwerking met een ervaren duo-partner een groep van 30 fantastische individuutjes te begeleiden. Je staat er niet alleen voor, want op Wolters zijn er twee groepen 5; samenspraak met je parallel is dagelijks mogelijk. Ben jij op zoek naar een uitdagende LIO-stage of ben je reeds afgestudeerd en wil je je werkervaring verbreden door ons gezellige team tijdelijk te versterken?

Je wilt werken op een school waar:
- veiligheid, plezier, kwaliteit en groei de kernwaarden zijn
- klassikaal onderwijs gecombineerd wordt met maatwerk voor ieder kind
- het gros van de leerlingen uitstroomt op havo/vwo niveau
- je werkelijk toekomt aan het vak waar je voor gekozen hebt
- hard gewerkt wordt in goede harmonie
- leerlingen zich veilig en serieus genomen willen voelen
- je met humor en duidelijkheid onderwijs geeft aan de leukste leerlingen van Den Haag en omstreken!

Interesse?
Mail je  CV  met pasfoto naar de directeur Nicoline van der Spek .