Terug naar het beginscherm            
Leerlingen  >  Wat heb je nodig?  >  Groep 1

Groep 1

Wat heb je allemaal nodig?
In ieder leerjaar heb je weer andere dingen nodig. Het begint in groep 1 met een broodtrommeltje en het eindigt ergens in de bovenbouw met kaftpapier en een rekenmachine. Op deze pagina's hebben we speciaal voor jou genoteerd wat je per groep nodig hebt bij de start van het schooljaar. Handig om in de zomervakantie even naar te kijken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Benodigdheden in groep 1
Gymschoenen, liefst met klittenband witte zool (geen turnschoentjes).

Voor de kinderen is het overzichtelijk om 2 broodtrommels en 2 drankjes bij zich te hebben. Zo wordt voorkomen dat de kinderen hun eten al op hebben voordat de grote lunchpauze begint.

Gang van zaken in groep 1
Als een kind 3 jaar en 10 maanden is mag het 5 dagdelen komen kennismaken op school. De ouders kunnen contact opnemen met de leerkracht van de groep om hiervoor afspraken te maken. Aan het eind van het jaar geldt een andere kennismakingsregeling.

De school begint om 8.30 uur. De ouders kunnen de kinderen vanaf 8.20 uur (dan gaat de deur open) naar de klas brengen. Ophalen via de kleuteringang (de linkeringang) tussen 14.30 uur en 14.45 uur, op woensdag tussen 12.15 uur en 12.30 uur. Het is prettig wanneer u doorgeeft als uw kind door iemand anders wordt opgehaald. Op de kast in de klas ligt een schriftje waarin u speelafspraken, dagen waarop uw kind naar de BSO gaat, enz. kunt opschrijven. 

Voor de veiligheid van de kinderen verzoeken wij u bij het verlaten van de school de schooldeur dicht te doen.