Medewerkers  >  Stages & Vacatures

Vacature Directeur

Voor Wolters zoeken wij per 1 juni 2020 een:

Directeur, schaal DC (m/v) 0.8 - 1.0 fte
“Een sterke leider met charisma.”

Functieomschrijving

Profiel: Als onze nieuwe directeur bouw je samen met ons verder aan de kwaliteit van ons onderwijs. Onder jouw leiding leren we van én met elkaar en maken we ons onderwijs nog beter. Door ruimte te geven stimuleer je eigenaarschap; je brengt kaders aan waar nodig. Je treedt op als boegbeeld van de school richting team, ouders, gemeente, de verdere omgeving en speelt een verbindende rol tussen alle betrokkenen zowel binnen als buiten schoolvereniging Wolters. Je kent de onderwijskundige ontwikkelingen en weet hierin de juiste keuzes te maken om als school kwalitatief toekomstbestendig onderwijs te blijven bieden.

Functie eisen

Wij zoeken een directeur die:
  • als bruggenbouwer fungeert en kennis van zaken heeft;
  • op onderwijskundig vlak inspireert, enthousiasmeert en prioriteert;
  • zichtbaar en toegankelijk is in de school en duidelijk communiceert;
  • humor heeft en staat voor een goede en professionele sfeer;
  • besluitvaardig en doortastend is en ieders inbreng op waarde schat;
  • beschikt over leidinggevende ervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • een prachtige school met volop mogelijkheden;
  • betrokken en actieve ouders die graag meedenken en meewerken;
  • een bekwaam en enthousiast team met (vak)leerkrachten en onderwijs-ondersteuners;
  • nieuwsgierige en leuke leerlingen die bijdragen aan het werkplezier;
  • een sterk MT met een adjunct-directeur en de organisatiemanager;
  • salariëring volgens cao po, gehonoreerd in de schaal DC.

Contact informatie

Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Heb je naar aanleiding van deze oproep interesse of heb je nog vragen bel dan vrijblijvend met Marjolein Kouwen (adviseur werving) op 06-13741197. Reageren is mogelijk t/m maandag 17 februari 2020. We ontvangen je sollicitatie graag via deze link.

Stage lopen?
Wij begeleiden PABO-studenten graag tijdens hun stages op onze algemeen bijzondere schoolvereniging. Wij bieden een warme leeromgeving waarin je op hoog niveau begeleid wordt in je stappen naar het prachtberoep van onderwijzer.

Wij zijn wars van bureaucratie en een tikkie eigenwijs. Dat kunnen wij ons veroorloven omdat wij een goed presterende éénpitter zijn. Een éénpitter wil zeggen dat wij een bestuur zijn dat bestaat uit één school. Díe school krijgt dan ook alle aandacht en middelen. Zo kunnen wij een unieke stageplek bieden; anders dan het openbaar onderwijs en anders dan de grote schoolbesturen als HSV en Lucasonderwijs.

Studenten van alle hogescholen zijn van harte welkom. Er is nog plek in alle bouwen.

Wil je meer weten over een stageplek bij ons op school? Bel gerust en vraag naar Ingrid Leeksma:  070 3242630.