Actueel  >  Nieuws  >  Nieuwsberichten

Vacature Groepsleerkracht

woensdag 22 april 2015/Categorieën: Nieuws

Aan het einde van dit schooljaar nemen wij afscheid van juf Annemarie en juf Inga die beiden met pensioen gaan. De vacature die hierdoor ontstaat vangen wij deels intern op. Ook is er ruimte voor een nieuwe collega. Wij zijn op zoek naar een groepsleerkracht voor een halve aanstelling (0,5 fte). Kent u iemand met een afgeronde PABO die geïnteresseerd is?

Vacature
Wij zijn per 1 augustus 2015 op zoek naar een groepsleerkracht met Pabo-diploma voor een halve aanstelling (0,5 FTE). Bij goed functioneren is er de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Je krijgt de kans om;
- te werken met de leukste kinderen uit Den Haag en omstreken
- deel te zijn van een hecht en ervaren team in een school in ontwikkeling
- nauw samen te werken met mondige en betrokken ouders die gekozen hebben voor een school met structuur en kwaliteit
- onderwijs te bieden op niveau
- een vaste aanstelling te krijgen bij goed functioneren

Je wilt werken op een school waar;
- veiligheid, plezier, kwaliteit en groei de kernwaarden zijn
- klassikaal onderwijs gecombineerd wordt met maatwerk voor ieder kind
- het gros van de leerlingen uitstroomt op havo/vwo niveau
- je werkelijk toekomt aan het vak waar je voor gekozen hebt
- hard gewerkt wordt in goede harmonie
- leerlingen zich veilig en serieus genomen willen voelen
- je met humor en duidelijkheid onderwijs geeft aan de leukste leerlingen van Den Haag en omstreken!

Je kunt jouw motivatiebrief en CV sturen naar nvdspek@schoolverenigingwolters.nl en anke@schoolverenigingwolters.nl Wij ontvangen je reactie graag voor 17 mei 2015. De gesprekken worden uiterlijk op 22 mei gevoerd.