Terug naar het beginscherm            
Actueel  >  Nieuws  >  Nieuwsberichten

Filmpje - Voorstelling Middenbouw

maandag 20 april 2015/Categorieën: Nieuws

De voorstelling van de middenbouw was een groot succes. Zodra de foto's beschikbaar zijn, plaatsen wij deze in de fotogalerij. Hier alvast een voorproefje in de vorm van een filmpje van de cup song van groep 5.

Klik op de afbeelding voor het filmpje.

Afgelopen vrijdag was het dan zover; de voorstellingen van de middenbouw! Er was in de weken voorafgaand aan de voorstellingen keihard geoefend en meegedacht door de kinderen. Kleding, attributen, schminck, hele verkleedkisten kwamen mee naar school.

De groepen 3 hadden een zeer muzikale voorstelling, waar menig ouder en juf een beetje kippenvel van kreeg. Groep 3a had zelfs een prachtige canon, heel knap!  De groepen 5 gingen op schoolreis door Europa, alle landen waren vertegenwoordigd. Maar beiden groepen 5 kwamen toch het liefst weer terug in de vertrouwde Utenbroekestraat! Groep 4a en 4b verzorgden het middagprogramma, met als afsluiter van de Bouscholteweek een kijkje in de klas, prachtige kunstwerken! Daarna werden ook deze trotse ouders getrakteerd op een voorstelling over het thema 'Vervoersmiddelen'.

Al met al, was het een drukke tijd voor de kinderen (en juffen). Maar, wat was het de moeite waard. En wat hebben de kinderen hun best gedaan!

Alle hulpouders, enorm bedankt!!