Terug naar het beginscherm            
Actueel  >  Nieuws  >  Nieuwsberichten

Diverse vacatures

zaterdag 28 april 2018/Categorieën: Nieuws

Werken op Wolters

Voor schooljaar 2018 - 2019 zijn er diverse vacatures op Wolters:

Groepsleerkracht
Voor schooljaar 2018-2019 zoeken wij een groepsleerkracht met pabo-diploma voor een halve tot hele aanstelling (0,5 – 1,0 FTE). Bij goed functioneren is een vast dienstverband mogelijk. 


Groepsleerkracht (vervanging)
Omdat de groepsleerkracht van groep 3 volgend schooljaar met zwangerschapsverlof gaat, zoeken wij m.i.v. oktober een ervaren groepsleerkracht voor 0,5 – 0,9 FTE. Deze vacature betreft een tijdelijk dienstverband.


Onderwijsassistent
Voor schooljaar 2018-2019 zoeken wij een onderwijsassistent ter ondersteuning van de groepen 1, 2 en 3 voor 0,5 FTE. Bij goed functioneren is een vast dienstverband mogelijk.


Vakleerkracht Beeldende Vorming

Voor schooljaar 2018-2019 zoeken wij een vakleerkracht beeldende vorming voor 0,425 FTE. Je werkt aan de hand van een vast rooster met groepjes van plusminus 15 leerlingen uit leerjaar 4 t/m 8 in eigen vaklokaal. Bij goed functioneren is een vast dienstverband mogelijk.

Rondleiding
Spreekt één van deze vacatures je aan en ben je benieuwd of de school bij je past, neem even contact op: 070 – 324 26 30. Dan maken we een afspraak voor een rondleiding. Een collega laat je het gebouw zien, terwijl jij je vragen kunt stellen.  

Daarna kan je beslissen of je wilt solliciteren.

Solliciteren
Graag ontvangen wij voor 11 mei je CV met pasfoto, aangevuld met een motivatie op sollicitatie@schoolverenigingwolters.nl Je kunt je mail richten aan de directeur Nicoline van der Spek. Vermeld in de titel van de mail je voor- en achternaam.

De gesprekken worden uiterlijk gevoerd op 1 juni.


Werken op Wolters is kiezen voor sfeer en kwaliteit. Wij verzorgen onderwijs op niveau en doen dat in een bijzonder prettige sfeer. Team, ouders en leerlingen zijn nauw met elkaar verbonden en allen zeer betrokken bij de school. Wolters is een school met een rijke historie.

De school kenmerkt zich door de aanwezigheid van een breed onderwijskundig zorgteam ter ondersteuning van de leerkrachten en door de inzet van vakleerkrachten voor de bewegings- en expressievakken als drama, gymnastiek, muziek en beeldende vorming.

Onze kernwaarden Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei zijn leidend in ons beleid en bieden kaders voor een goede balans tussen hoofd en hart.