12 december geen lessen

dinsdag 5 december 2017/Categorieën: Nieuws

In onze mail d.d. 27/11 hebben we u geïnformeerd over eventuele stakingsacties en ons standpunt toegelicht.

Vandaag heeft het PO-front opgeroepen het werk neer te leggen op dinsdag 12 december a.s. Dit betekent dat de school die dag gesloten is.

Wij begrijpen dat deze nieuwe stakingsactie voor overlast zorgt. Wij ondersteunen de actie ook dit keer omdat het basisonderwijs ons na aan het hart ligt en wij uw kinderen - ook in de jaren die komen - de kwaliteit willen blijven bieden waar Wolters voor staat.