Medewerkers  >  Stages & Vacatures

Vacature groepsleerkracht

Ben jij de aller- aller- allerleukste leerkracht van de hele wereld en heb je een pabo-diploma op zak? Dan pas je heel goed bij onze school. Wij hebben namelijk niet alleen de allerleukste leerlingen, maar ook enthousiaste ouders en als klap op de vuurpijl alleen maar superleuke collega’s. Echt waar!
Voor het schooljaar 2019-2020 zoeken wij een groepsleerkracht met pabo-diploma voor een halve aanstelling (0,5 fte). Je zult breed worden ingezet bij de individuele begeleiding van kinderen maar ook bij de vervanging van leerkrachten.

Je wilt werken op een school waar:
 - hard gewerkt wordt in goede harmonie
 - leerlingen zich veilig en serieus genomen willen voelen
 - veiligheid, plezier, kwaliteit en groei de kernwaarden zijn
 - je ondersteund wordt door enthousiaste leraarondersteuners, IB’ers, vakleerkrachten en overige teamleden
 - het gros van de leerlingen uitstroomt op havo/vwo niveau
 - je met humor en duidelijkheid onderwijs mag geven aan de leukste leerlingen van Den Haag en omstreken!

Spreekt onze wervingstekst je aan en ben je benieuwd of de school bij je past, neem even contact op: 070 – 324 26 30. Dan maken we een afspraak voor een rondleiding. Een collega laat je het gebouw zien, terwijl jij je vragen kunt stellen. Daarna kan je beslissen of je wilt solliciteren.

Solliciteren
Graag ontvangen wij voor 01 juli 2019 je CV met pasfoto, aangevuld met een motivatie op sollicitatie@schoolverenigingwolters.nl Je kunt je mail richten aan Frank van der Schoot.
Correspondentie uitsluitend digitaal. Vermeld in de titel van de mail je voor- en achternaam. De gesprekken worden uiterlijk gevoerd in de week van 08 juli.

Stage lopen?
Wij begeleiden PABO-studenten graag tijdens hun stages op onze algemeen bijzondere schoolvereniging. Wij bieden een warme leeromgeving waarin je op hoog niveau begeleid wordt in je stappen naar het prachtberoep van onderwijzer.

Wij zijn wars van bureaucratie en een tikkie eigenwijs. Dat kunnen wij ons veroorloven omdat wij een goed presterende éénpitter zijn. Een éénpitter wil zeggen dat wij een bestuur zijn dat bestaat uit één school. Díe school krijgt dan ook alle aandacht en middelen. Zo kunnen wij een unieke stageplek bieden; anders dan het openbaar onderwijs en anders dan de grote schoolbesturen als HSV en Lucasonderwijs.

Studenten van alle hogescholen zijn van harte welkom. Er is nog plek in alle bouwen.

Wil je meer weten over een stageplek bij ons op school? Bel gerust en vraag naar Ingrid Leeksma:  070 3242630.