Terug naar het beginscherm            
Medewerkers  >  Stages & Vacatures

Vacature adjunct-directeur

Wij komen graag in contact met enthousiaste en inspirerende kandidaten voor de functie van adjunct-directeur. De vacature is uitgezet via Meesterbaan. Klik op de link voor meer informatie. 

 

Open sollicitaties

Je kan te allen tijde je gegevens mailen naar directie@schoolverenigingwolters.nlWe zullen je CV dan opslaan en nader bekijken in het geval er een vacature openvalt. Graag een pasfoto toevoegen. 

Ziektevervanging
Als je geïnteresseerd bent om op de lijst te komen voor invalwerkzaamheden als een collega een paar dagen ziek is, horen we dat graag van je.

Succes 
Tot slot wensen we je veel succes bij het vinden van een geschikte baan.

Stage lopen?
Wij begeleiden PABO-studenten graag tijdens hun stages op onze algemeen bijzondere schoolvereniging. Wij bieden een warme leeromgeving waarin je op hoog niveau begeleid wordt in je stappen naar het prachtberoep van onderwijzer. 

Wij zijn wars van bureaucratie en een tikkie eigenwijs. Dat kunnen wij ons veroorloven omdat wij een goed presterende éénpitter zijn. Een éénpitter wil zeggen dat wij een bestuur zijn dat bestaat uit één school. Díe school krijgt dan ook alle aandacht en middelen. Zo kunnen wij een unieke stageplek bieden; anders dan het openbaar onderwijs en anders dan de grote schoolbesturen als HSV en Lucasonderwijs. 

Studenten van alle hogescholen zijn van harte welkom. Er is nog plek in alle bouwen.

Wil je meer weten over een stageplek bij ons op school? Bel gerust en vraag naar Nicoline van der Spek:  070 3242630.