Actueel  >  Nieuws  >  Nieuwsberichten

Vacature groepsleerkracht

vrijdag 7 april 2017/Categorieën: Nieuws

Aan het einde van dit schooljaar nemen wij afscheid van juf Mariette en juf Rieneke. De vacature die hierdoor ontstaat, biedt ruimte voor een nieuwe collega.
Wij zijn op zoek naar een groepsleerkracht. Afhankelijk van de mogelijkheden van de kandidaat wordt bekeken welke grootte de aanstelling kan zijn (0,5 – 1,0 fte).
Kent u iemand met een afgeronde PABO die geïnteresseerd is? Wij gaan graag in gesprek met hem / haar.

Scroll door voor de details.

Delen is fijn!

DETAILS VACATURE
Voor schooljaar 2017-2018 zoeken wij een groepsleerkracht met Pabo-diploma voor een halve tot hele aanstelling (0,5 – 1,0 FTE). Bij goed functioneren is een vast dienstverband mogelijk.

Je wilt werken op een school waar;
- veiligheid, plezier, kwaliteit en groei de kernwaarden zijn
- je de ruimte krijgt om naast het klassikale taal- en rekenonderwijs je eigen creatieve lesvormen in te zetten om te komen tot deze kernwaarden
- het gros van de leerlingen uitstroomt op havo/vwo niveau
- je werkelijk toekomt aan het vak waar je voor gekozen hebt en breed ondersteund wordt door enthousiaste leraarondersteuners, IB’ers en overige teamleden
- hard gewerkt wordt in goede harmonie
- leerlingen zich veilig en serieus genomen willen voelen
- je met humor en duidelijkheid onderwijs geeft aan de leukste leerlingen van Den Haag en omstreken!

Je krijgt de kans om;
- met een groep enthousiaste kinderen op avontuur te gaan op zoek naar jouw en hun talenten
- onderwijs te bieden op niveau
- deel te zijn van een hecht en ervaren team op een school in ontwikkeling
- nauw samen te werken met mondige en betrokken ouders die gekozen hebben voor een school met structuur en kwaliteit
-  een vaste aanstelling te krijgen bij goed functioneren

Solliciteren?
Graag ontvangen wij voor 11 mei je CV met pasfoto, aangevuld met een motivatie op  sollicitatie@schoolverenigingwolters.nl gericht aan de directeur Nicoline van der Spek.

Je kunt zelf kiezen of je motivatie een tekstbestand of bijvoorbeeld een infographic of videoclip is. We laten ons graag verrassen.

Correspondentie uitsluitend digitaal. Vermeld in de titel van de mail je voor- en achternaam.
De gesprekken worden uiterlijk gevoerd in de week van 15 mei.

NB: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.